Σειριακά όνειρα

Όνειρα που εξελίσσονται σε επεισόδια. Κάθε φορά που ονειρεύεστε βλέπετε την συνέχεια ενός ονείρου, σαν ένα σίριαλ ονείρων.

116 Σχόλια »

 1. ΑΘΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ said,

  ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΜΝΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ

 2. Ευχαριστώ για το σχόλειο, αλλά δυστυχώς η ερμήνευση των ονείρων πρέπει να είναι προσωπική για τον καθένα. Θα σου πρότεινα να δεις τα λινκ που έχω δεξιά στα Pages όπως τα «Επαναλαμβανόμενα όνειρα κι Εφιάλτες», «Εγχειρίδιο (εκμεταλλευτείτε τα όνειρά σας)» και «Κοντινά μας πρόσωπα». Εκεί θα δεις μάλιστα ότι επειδή είδε εσένα στο όνειρό σου η φίλη σου δεν σημαίνει ότι και αναφέρεται το ίδιο όνειρο σε σένα, αλλά μιλάει για ένα ένα κομμάτι του εαυτού της όπου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Όμως για να καταλάβει αν όντως αυτό ισχύει, πρέπει να κάνει κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό της. Και να σκεφτεί τι έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες που μπορεί να την έχουν επηρεάσει σε σχέση με σένα, ή αν έχει αγχωθεί για κάτι κτλ. Το γυμνός αν δεις στο «Επαναλαμβανόμενα Όνειρα κι Εφιάλτες» μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση σε αυτό το κομμάτι του εαυτού της που συμβολίζεται σε σένα, ή ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι νοιώθει ότι εσύ δεν αισθάνεσαι καλά επειδή δεν αισθάνεσαι για κάτι αυτοπεποίθηση. Μπορεί και πιο κυριολεκτικά να αισθάνεται «απογυμνωμένη» σε κάτι ή εσύ.. κτλ.. κτλ.. κτλ..

 3. alaya paps said,

  Γειά σας!!!

  Αν δεν σας κάνει κόπο, θα ήθελα, αν μπορούσατε να με καθοδηγήσετε,
  να μπορέσω να ξαναονειρευτώ.
  Είχα χρόνια να δω όνειρα.
  Κάποια στιγμή, για διάστημα περίπου ένα μήνα, είδα μερικά,
  και μετά πάλι, έπεσα σε κενό.

  Δεν είναι ότι δεν τα θυμάμαι, απλά δεν βλέπω… Γιατί???
  Τι μπορώ να κάνω να αλλάξω την κατάσταση?

  Ευχαριστώ για την απάντησή σας εκ των προτέρων

 4. «Δεν είναι ότι δεν τα θυμάμαι, απλά δεν βλέπω… Γιατί???»

  Κι όμως όλοι μας βλέπουμε όνειρα κάθε βράδυ. Απλώς δεν το θυμόμαστε. Τα όνειρα είναι προγραμματισμένα από τον εγκεφαλό μας να τα βλέπουμε περίπου κάθε μιάμιση ώρα. Και μάλιστα συνδέονται άμμεσα με το REM που κάνουν τα μάτια μας (rapid eye movement). Επομένως αν κάποιος έχει 7 ώρες ύπνο μπορεί να έχει μέχρι και 4 όνειρα. Και μάλιστα το όνειρο μπορεί να κρατήσει και μέχρι 10 λεπτά! Όλα αυτά δεν είναι κάτι που απλώς βγάλαμε από τη φαντασία μας, αλλά είναι διαπιστωμένο από νευροβιολόγους, οι οποίοι έχουν κάνει πολλές έρευνες πάνω στον ύπνο.

  Άρα δεν είναι ότι δεν βλέπουμε όνειρα, αλλά δεν τα θυμόμαστε. Το ότι δεν τα θυμόμαστε πολλά πράγματα μπορούν να φταίνε. Μπορεί απλώς να κάνουμε πολύ βαρύ ύπνο και πρέπει να εφαρμόσουμε κάποιες τεχνικές για να θυμόμαστε όλο και περισσότερα όνειρα. Μπορεί υποσυνείδητα να έχουμε κάνει τον εαυτό μας να πιστεύει ότι δεν έχει ανάγκη τα όνειρα, και είναι κάτι που μας συμβαίνει χώρις νόημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος και να τα θυμόμαστε. Επίσης μπορεί και να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή, στην οποία έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μέ το υποσυνείδητό μας, το οποίο πάντα ακούμε κι επομένως δεν χρειάζεται να μας περνάει μηνύματα με έναν έντονο τρόπο.

  Συνήθως θυμόμαστε όνειρα, που είναι πολύ έντονα, δηλαδή μας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Συνήθως συνιστούν εφιαλτές και τα λεγόμενα επαναλαμβανόμενα όνειρα. Αυτός είναι ένας μηχανισμός που εφαρμόζεται όταν το υποσυνειδητό μας θέλει να μας τραβήξει την προσοχή για ένα επείγον θέμα το οποίο θέλει άμεση τακτοποίηση ώστε να κρατήσουμε την ψυχική και σωματική μας ισορροπία. (Για περισσότερες πληροφορίες διάβαστε το διπλανό λινκ: Επαναλαμβανόμενα όνειρα κι Εφιάλτες.

  Τι μπορούμε να κάνουμε για να θυμόμαστε περισσότερα όνειρα; Το πρώτο βήμα είναι να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είναι κάτι που θέλουμε πολύ με το να τα εντάσσουμε όλο και πιο ενεργά στην καθημερινή μας ρουτίνα. Πώς; Όταν δούμε ένα όνειρο, να γραπωθούμε σε αυτό από το πρωί μόλις ξυπνήσουμε. Συνέχεια πρέπει να το επαναλαβάνουμε στο μυαλό μας για να μη το ξεχάσουμε και να προσπαθούμε να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο νόημα απ’ αυτό. Μετά πρέπει να το συζητάμε με τους φίλους μας και την οικογένεια μας και να το ξαναθυμηθούμε λίγο πριν κοιμηθούμε.

  Το δεύτερο βήμα είναι να κρατήσουμε ένα ονειρολόγιο όπως το παρών. Να έχετε ένα σημειωματάριο δηλαδή στο κρεβάτι σας και μόλις ξυπνήσετε αμέσως χωρίς να κουνήσετε όλο το σώμα σας, αλλά μόνο το χέρι σας, να το γράψετε. Να ξέρετε ότι 5 λέπτα αφού έχουμε ξυπνήσει από ένα όνειρο θα έχουμε ξεχάσει το 50% και 10 λεπτά μετά το 90% 😦 Γι’ αυτό είναι αναγκαία μια καταγραφή κι έτσι σιγά σιγά θα κάνετε μια συλλογή από τα όνειρα σας. Διαβάζοντας τα πριν κοιμηθείτε μπορεί να δώσει και μια περισσότερη ώθηση στον εαυτό σας να θυμηθεί πιο εύκολα τα όνειρα που θα έχετε.

  Υπάρχουν κι άλλες τεχνικές που επίσης δουλεύουν πολύ καλά όπως το να βάζετε ξυπνητήρι κάθε μιάμιση ώρα ή μάλλον καλύτερα μετά από 4μιση ώρες, μετά στις 6 ώρες και στις 7μιση ώρες. Μιλώντας από εμπειρία, δεν χρειάστηκα να βάλω ξυπνητήρι γιατί ξυπνούσα αυτόματα μετά από κάθε όνειρο για να το καταγράψω και μετά ξανακοιμόμουν.

  Απόψε κάνοντας το αρχικό βήμα, λίγο πριν σας πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι σας, επαναλάβετε πολλές φορές μέσα σας ότι μόλις θα ξυπνήσετε το επόμενο πρωί θα θυμάστε τα όνειρα σας. Κι αν δεν συμβεί μην παραδωθείτε, αλλά συνεχίστε μέχρι να θυμηθείτε το πρώτο σας όνειρο. Και μετά αν ακολουθήσετε τα άλλα βήματα τα όνειρα θα αυξάνονται συνέχεια.

  • Γεωργία said,

   Πολύ ωραία όσα είπατε και πιστεύω ότι έχετε δίκιο. Εγώ βλέπω αρκετά συχνά όνειρα που θυμάμαι, απλά δεν μου δίνεται συχνά η εξήγησή τους. Είτε γιατί δεν μπορώ να την βρω, είτε γιατί δεν μπορεί να μου την εξηγήσει κανείς. Ίσως ακούγεται παράξενο, αλλά θυμάμαι όνειρα που έβλεπα και πιο μικρή, όπως στο δημοτικό. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να μάθω ακριβώς τι σημαίνουν και όχι απλά να ξάχνω λέξεις σε καζαμία μία μία. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

   • Συμφωνούμε ότι ένας ονειροκρίτης δεν είναι η λύση. Κάθε ένας έχει το δικό του προσωπικό λεξικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να παρατηρείς κάποια μοτίβα και να ξεχωρίσεις κάποια σύμβολα που επαναλαμβάνονται και με ποια συναισθήματα συνδυάζονται ώστε να μπορέσεις να τους δώσεις μια ερμηνεία σε σχέση με τη ζωή σου. Οι ερωτήσεις όπως στα παραδείγματα που έχουμε σε αναλύσεις ονείρων, θα σε βοηθήσουν.

 5. jenny said,

  egw vlepw polla oneira.pio polu efialtes.auto me kanei na mhn mporw na koimhthw kala.epishs mou xalaei thn epomenh mera.kserw oti an skeutesai polu kati prin koimhtheis exeis perisoteres pithanotites na deis kati sxetika mauto.auto mporei na vgei k se kalo oneiro k se kako.swsta?thelw na mou thn apopsh sou.psilo upoferw ton teleutaio kairo…

 6. Για να σου προβάλει όνειρα το υποσυνειδητό σου συνέχεια σημαίνει ότι κάτι προσπαθεί να σου πει, αλλά εσύ δεν το ακούς. Δυστυχώς όταν δεν ακούμε ή δεν δίνουμε προσοχή σε αυτό που προσπαθεί να μας πει ο εαυτό μας, καταφεύγει στη δραστική λύση να δείξει κάτι έντονο και τρομακτικό ώστε να σου τραβήξει την προσοχή. Μόλις τα ψάξεις τα όνειρα αυτά και βρεις την πηγή τους και κάνεις κάτι για αυτό τότε το πιο πιθανό αυτά τα όνειρα θα φύγουν. Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα χειριστείς τους εφιάλτες και τα επαναλαμβανόμενα όνειρα, θα διαβάσεις στη σχετική σελίδα που έχω βάλει κάτω από τα pages.

 7. katerina said,

  καλησπερα ειδα ενα περιεργο ονεορο ειδα οτι με ειχαν απαγαγει καποιοι ανθρ.με σκοπο να με εκμεταλευτουν. και με ειχαν βαλει να σκοτωσω εναν φιλο μου που στο ονειρο μου γι αυτους στο ονειρο μου ηταν κακοσ αλλα για μενα δν ηταν στο τελοσ τελικα το εσκασα και δν το σκοτωσα και εκλεγα με ληγμους για να μην το κανω δλδ τουσ παρακαλουσα να μν τον σκοτωσω οσπου τελικα το εσκασα και παλι εκλεγα εκλεγα πολυ και οταν το εσκασα αλλα δν τν σκοτωσα.γενικα τωρα τελευται βλεπω στα ονειρα μ οτι κλεω.σημαινει κατι?

 8. Διάβασε τις σελίδες κάτω από τα pages δεξιά. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουν πολύ.

 9. Ναταλία said,

  Πριν από πολύ καιρό διαβάζοντας ότι αν σκέφτεσαι έντονα κάτι πριν κοιμηθείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να το ονειρευτείς προσπάθησα να το εφαρμόσω. Μετά από πολλές προσπάθειες συνειδητοποίησα ότι σε εμενα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή αυτό που σκέφτομαι ακριβώς πριν κοιμηθώ (μια κατάσταση-ένα γεγονός-έναν άνθρωπο) δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εμφανιστεί στα όνειρα μου. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

 10. Συνήθως τα όνειρα δημιουργούνται για να εκφράσουν κάτι κρυμμένο μέσα μας που δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Όπως επίσης για την έκφραση πολύ έντονων συναισθημάτων που δεν έχουν εκφραστεί ακόμα. Κι όχι κάτι φανερό. Φυσικά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

 11. Basia said,

  ΓEIA!
  EIΔA ENA ONEIPO κ ΘA HΘEΛA TN ΓNΩMH ΣAΣ γT EXΩ MΠEPΔEYTEI…
  EIΔA TN ΠPΩHN μ NA EINAI MAZI μ κ NA ΦIΛIωMAΣTE κ ΔIΠΛA MAΣ NA EINAI ENAΣ ANTPAΣ κ NA EINAI αγγελος.
  Έλαμπε τ ΠPOΣΩΠO T!
  Κ KAΠOIA ΣTIΓMH ο ΠPΩHN μ ΣTAMATHΣE NA ME φιλάει κ τ ΛEΩ γT ΣTAMATAΣ;
  Κ μ EIΠE γT σκέφτεται OTI EXEI ΣXEΣH κ ΔN ΘEΛEI NA ΠPOXΩPHΣOYME AΛΛO.
  ONTΩΣ TΩPA ΠIA τά’XEI ME MIA γνωστή M!
  Κ EΓΩ TN AΓAΠΩ AKOMA…
  TI ΛETE NA ΣHMAINEI τ ONEIPO AYTO;
  EYXAPIΣTΩ Εκ TΩN προτέρων.

 12. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε εμείς τι σημαίνει αυτό το όνειρο ή οποιουδήποτε το όνειρο. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει είναι εσύ. Άρα τι νομίζεις ότι σημαίνει για σένα αυτό το όνειρο; Δες και τα άλλα άρθρα που έχουν γραφτεί σε αυτό τον ιστοχώρο κάτω από τα pages για να σε βοηθήσουν να δώσεις την ερμηνεία σου.

 13. maria said,

  GEIA sas x8es to vradi eida oti ena atomo pou me endiaferei poli kai exume na vre8ume kairo me kalese se mia sinatisi se ena xwrio sto vouno..egw piga me tis files mu kai o kairos itan vroxeros..afu mpikame sto ksenodoxeio autos me perimene se mia karekla leei konta se ena mpar…afu me filise(erwtika..)mu edeikse oti forage kitrines galwtses…kai ksafnika ola arxizan kai epernan fwtia..afu esvisa ta panta(heh>>)vrika alli mia fwtia meta metafer8ika se allo skiniko sto eksoxiko mu…evafa ta nixia mu kokkina me enan anaptira..ok guys nomizw i oti trelenomai i oti xreiazomai tin adeia mu epeigontos..mporei kapoios na mu eksigisei to oneiro alliws na parw enan zurlomandia twra pu tha plirw8w..euxaristw..:)

 14. Προσπάθησε το όνειρο να το δεις μεταφορικά. Δηλαδή τι εννοούμε με φωτιά, που μετά τη σβήνεις; Ποια ειναι τα συναισθήματά σου σε κάθε περίπτωση; Ποιες είναι οι πρώτες ερμηνείες που θα έδινες για το όνειρό αυτό στον εαυτό σου. Τα όνειρα τα βλέπουμε για να μη φορέσουμε τον ζουρλομανδύα όχι για να τον φορέσουμε 😛

 15. Δήμητρα said,

  Geia sas kai pali! 8a grapso gia ena apo ta pio apaisia oneira pou exo dei. Eida oti imoun sti toualeta tou spitiou, tou pappou kai tis giagias mou. Ekei koitazomai ston ka8refti kai sti sunexeia autoapokefalizomai… Topo8eto to kommeno kefali pano se ena psilo skampo pou einai dipla mou kai to koitazo. Fainetai apoluta ali8ino kai to koitazo kai skeftomai pti einai aidiastiko kai makavrio auto pou ekana, alla xreiazotan na to kano. Paratiro oti telika de mou moiazei kai polu to kommeno kefali, ektos oti exei ta idia mallia, mallon eixe alloiomena xaraktiristika. Xupnisa me friki kai gia mia vdomada de mporousa na sunel8o!

 16. Δήμητρα said,

  Tin epomeni nuxta eida oti imoun episkeptria se ena idrima. Mallon eixa mpei apo mia porta sto upogeio pou itan gkrizo kai a8lio kai apopniktiko. Ston apenanti toixo eixe kremastra toixou gia rouxa upoti8etai kai ta krematrakia itan agkilota san gatzoi, mporouses na karfo8eis. Ekeini ti stigmi katevainei o epoptis, kapoios upeu8inos tou idrimatos gia tous as8eneis kai arxizei na douleuei. Amesos meta katevainei mia as8enis, i opoia itan apokroustiki, oiktri diladi. I idia itan gkriza emoiaze me kapoio apokosmo plasma, xoris mallia xoris rouxa kai skeletomeni, ka8os kai i skeletiki tis domi itan paramorfomeni san metallagmeni genetika diladi. Arxizei na xtupietai me mania na einai polu epi8etiki kai apikundini, peftei sto patoma kai deixnei oti prospa8ei na so8ei zitaei voi8eia me kiniseis alla o epoptis deixnei pepoismenos oti den uparxei sotiria gia tin as8eni. Aplos steketai kai perimenei na pe8anei. Afou pe8ainei telika tin sikonei apo to piso meros tou laimou opos tis gates kai tin kremaei stis apenanti kremastres toixou tin gatzonei ekei apo to derma tis kai feugei kounontas apogoiteumenos to kefali.

 17. Κατάλαβες αυτό που προσπαθούσαν να πουν τα όνειρά σου; Φώτισαν κάποια πράγματα μέσα σου; Σε βοήθησαν;

 18. Δήμητρα said,

  Kalimera sas. Digelade s’euxaristo! Koitaxa to egxeiridio gia to pos ekmetalleuomastge ta oneira mas. Ekei grafei oti ena spiti isos antiprosopeuei to mualo mas kai to upogeio tou to uposuneidito mas. Mipos telika to psuxiatriko idrima i oti allo itan auto sto oneiro mou antiporosopeuei to mualo mou kai to upogeio tou to uposuneidito mou? 🙂 Den 8a mou fanei periergo, isos einai etsi. Ena pragma pou exo katalavei apo ta oneira mou, einai oti eimai apaisiodoxi, alla dustuxos oxi xoris logo. Vlepo mono efialtes, i toulaxiston mono auta 8umamai. Ta pio pano oneira ta eida stin efiveia mou diladi prin 4 xronia peripou, alla akomi ta 8umamai kai 8a i8ela na miliso gi auta. 🙂

 19. Το ότι το σπίτι μπορεί να αντιπροσωπεύει το μυαλό μας είναι απλώς ένα παράδειγμα το πώς μπορούμε να το ερμηνεύσουμε. Εσένα τι σου κάνει; Αν πιστεύεις ότι αυτό είναι καλώς. Να ξέρεις ότι τους εφιάλτες μας τους βλέπουμε όταν το υποσυνείδητό μας προσπαθεί να μας τραβήξει την προσοχή και να μας πει κάτι που εμείς δεν θέλουμε να δούμε. Γι’ αυτό είναι αρκετά σημαντικοί. Κι αν επαναλαμβάνονται τότε σημαίνει ότι δεν έδωσες αρκετή προσοχή και αυτό που συμβαίνει στη ζωή σου θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι να αναγνωρίσεις τι συμβαίνει ακριβώς μέσα σου. Ίσως το τέλος του ονείρου τα λέει όλα. Μήπως δεν θα έπρεπε να τα κοιτάς τελικά τόσο απαισιόδοξα και να αρχίζεις να πράτεις; Δες κι αυτό το παράδειγμα ανάλυσης ονείρου.

 20. Δήμητρα said,

  Digelade euxaristo gia tin apantisi! Sigoura xreiazetai ka8enas na prattei kai oxi apla na koitazei »pleurika» oti ton afora amesa. Sugnomi pou epekteinomai pera apo ta oneira, alla sundeontai me tin ka8imerinotita mas kai me auto pou eimaste. Pisteuo oti to oneiro einai sumvoliko. Gia mena to idrima isos sumvolizei ton tropo me ton opoio vlepo to perivallon mou. O epoptis isos mia adrani pleura tou eautou mou. To 8uma, diladi o trofimos tou idrimatos einai mia asximi katastasi, ena provlima pou fainetai aluto kai ego pou parakolou8o ton epopti me ekpliksi pou den kinitopoieitai eno einai upeu8inos. Stin efiveia mas den antimetopizoume i idioi kapoies katastaseis kai tis analamvanoun alloi, pou isos einai ligotero ikanoi kai katalliloi apo emas. 🙂 Tin analusi tin ekana prosfata epeidi tote me eixe tromaksei, alla einai exisou simantiko kapoia stigmi na mporeis na katalaveis ton eauto sou esto kai kapos argotera.

 21. Πιο όμορφο σχόλιο δεν μπορούσα να διαβάσω 🙂 Απ’ότι γράφεις έχεις ωριμάσει αρκετά μετά από εκείνο το όνειρο. Περιμένω να διαβάσω τα επόμενα όνειρα που θα ονειρευτείς.

 22. Δήμητρα said,

  Eida ena periergo oneiro. Vriskomai stin krevatomara kai emfanizetai o gnostos Joker tis trapoulas. Oxi o xromaistos, alla o aspromauros. An kai ntumenos me auta ta gelia rouxa, fainetai psilos kai gumnasmenos. Piso apo ti maska ais8anomai oti xamogela eugenika. Pianoume kouventa, an kai de 8umamai ti mou elege, ego epemena na vgalei ti maska kai auta ta rouxa gia na do poios einai kai poso oraios einai stin pragmatikotita. Autos mou zita ena xoro kai de fainetai pro8umos na deixei ton eauto tou. Par’ola auta dexomai kai me pairnei agkalia sfixta. Ekeini ti stigmi ais8anomai oti einai kapoios polu dikos mou an8ropos pou omos xero oti 8a fugei meta to xoro kai lupamai. Etsi sunexizo na xoreuo mplouz i oti allo itan mazi tou. Tou epanalamvana na vgalei ti maska ka8os imoun pepeismeni oti ekruva ena polu omorfo prosopo. Mporousa na do sxedon ta matia tou, pou itan xamogelasta. Gia polli ora xoreuame mazi kai mazi tou enoio8a kala. Itan eugenikos kai eno stin arxi ton fovi8ika meta den i8ela na fugei. De 8jmamai akrivos pos teleiose to oneiro. I efuge , i ksupnisa kai apogoiteutika polu pou den 8a ton ksanaevlepa. De mporo na to katalavo auto to oneiro.

 23. Στο όνειρό σου μπλέκονται δυο βασικά αρχέτυπα. Ο σάτυρος (trickster/απατεώνας) με το προσωπείο του πίσω από το οποίο κρύβεται το αρσενικό αρχέτυπο ο animus. Γιατί άραγε η αρσενική σου πλευρά θέλει να κρύβεται πίσω από μια μάσκα; Μια χαρά όμως κι εσύ του ικανοποιείς τις απαιτήσεις του μόνο με το φόβο μη φύγει. Δες στο λινκ για τα αρχέτυπα περισσότερα.

 24. sou said,

  Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΥΦΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ ΛΕΕΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

 25. κατερινα said,

  Edw kai arketa xronia vlepw to idio oneiro!!vlepw oti kapoios me kunigaei, tou opoiou to proswpo den exw dei pote..egw panta katafernw na swthw..tis 2 teleutaies fores pou eida to oneiro stamatisa den etrexa gia na rwthsw ti thelei apo mena..den thimamai to proswpo tou,oute an htan gunaika h antras.otan rwthsa ti thelei.den apanthse apla arxhse na mou xarakwnei to akro tou podiou mou kai etrexe aima..efuga!to oneiro auto me anastatwnei opote to vlepw..ti mporei na shmainei??

  • xris said,

   συμφωνω απολυτα με τον ονειροναυτη ομως για μενα την επομενη φορα που θα συμβει κατι τετοιο μην φυγεις ακομα και να σε χαρακωσει

 26. Πρώτον να πω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που τελικά αντίκρυσες τον κυνηγό σου κι όχι μόνο αυτό, αλλά προσπάθησες να του μιλήσεις! Τώρα αυτό που μένει να βρεις είναι τι προσπαθεί να σου πει με το χαράκωμα στο άκρο του ποδιού σου. Τι σου λέει αυτό; Τι συναισθήματα έχεις για αυτό; Γιατί θέλει να σου τραβήξει την προσοχή σου πληγώνοντάς σε εκεί;

 27. ΑΓΓΕΛΙΚΗ said,

  otan vlepeis to idio atomo sto oneiro sou ka8e vradu simainei kati?

 28. κατερινα said,

  καλησπερα!χθεσ ονειτευτικα οτι ημουν για καφε με τον πατερα μου και εκει που καθομασταν ξαφνικα το τοπιο γυρο μου αλλαξε, δλδ ενω ηταν καλοκαιρι ειδα παγοβουνα και αρχισαν να τρεχουν αλογα λευκα και ηταν παρα πολυ ψηλα, ολο το τοπιο ηταν υπεροχο και φωτεινο..μεχρι που ενα αλογο επεσε και εσπασε ενα μεγαλο μεροσ παγου με αποτελεσμα ο πατερασ μου να βρεθει μεσα στο παγωμενο νερο,εγω φοβηθηκα και επεσα να τον σωσω. Το νερο ηταν τοσο κρυο και προσπαθουσα να κρατησω τισ αισθησεισ μου τελικα τα καταφερα και τον εσωσα. ηταν ενα αρκετα εντονο και περιεργο ονειρο. θα ηθελα τη βοηθια σου,ευχαριστω.

  • xris said,

   γενικοτερα τα ονειρα να ξερεις δημηουργουνται απο καποια δεδομενα που εχει το μυαλο μας…τη στιγμη που κοιμομαστε προσπαθει να τακτοποιησει ολες τις πληροφοριες που εχουμε με αποτελεσμα να περνανε εικονεςμπροστα απο τα ματια μας.Για αυτο κι εμενα μου εχει τυχει να τρεχω στο δρομο να μπωμ σε μια τραπεζα και μολις περασω μι πορτα να γινετε το ωδειο στο οποιο εκανα πιανο μικρη…το γεγονος οτι αλλαξες περιβαλλον δεν ειναι καθολου ανησυχητικο ωστοσο ομως οταν βλεπεις εφιαλτες προσπαθησε να τους κανεις συνηδητους.Να συνηδητοποιεις οτι κοιμασαι ωστε να μπορεις να αλλαζεις καταστασεις ακομα και να δημηουργεις νεους χαρακτηρες προκειμενου να τους ρωτησεις το λογο που βλεπεις το ονειρο και τι μπορει να συμαινει.Ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπησεις κατι που φοβασαι στον εφιαλτη σου ειναι να τον κοιταξεις στα ματια (αν εχει :Ρ) και να του φερθεις φιλικα, π.χ. να τον παρεις μια αγκαλια να τους πει οτι τον αγαπας να του χαμογελασεις η να του δωσεις ενα δωρο

 29. To όνειρο σου έχει αρχή, μέση και τέλος. Σου λέει μια ιστορία. Ένα πιθανό σενάριο. Μια μεταφορά στοιχείων που ζεις στην ξύπνια ζωή σου συμπεριλαμβάνοντας τα συναισθήματά σου και το πως μπορούν να καταλήξουν. Πρόσπαθησε να δεις το όνειρο πέρα από την κυριολεξία του και δες την ουσία του, παίρνοντας θάρος από το θετική έκβαση του όνειρου.

 30. Ρανια said,

  Ειμαι γενικά ανασφαλής και φοβάμαι οτι θα χάσω τον συντροφό μου χωρις να εχουμε προβληματα και ενω μιλαμε και για γαμο.Ειδα λοιπόν εχθές στον υπνο μου πως ειχαμε παει σε ενα μαγαζι και ειδα απο μακρια ενα δερματινο παντελονι. Του ειπα να παμε κοντα να το δουμε αλλα θυμωσε και κατευθυνθηκαμε αλλου. Πριν φυγουμε απο το μαγαζι πεισμωσα και πηγα κοντα. Αυτος νευρίασε και εφυγε και οταν ετρεξα πίσω του προς το αυτοκίνητο, αυτος πηρε απο το αυτοκίνητο ενα μαχαιρι και με μαχαιρωσε στο ποδι. Ουτε πονο αισθανθηκα ουτε αιμα ειδα. Εφυγε μακρια και ημουν σαν χαμενη. Φοβαμαι γιατι τα ονειρα μου βγαινουν πραγματικότητα. Πως αλλιως μπορω να το ερμηνευσω γιατι ειμαι πολύ στενοχωρημενη αφου σημαινει χωρισμος το ονειρο?

  • Συνήθως στα όνειρά μας αντιμετωπίζουμε τους μεγαλύτερους φόβους μας. Τί είναι αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ, και γιατί;…

   • Γιώτα said,

    Παλιά είχα δει ένα πολύ περίεργο όνειρο..ήμουνα λέει σε ένα δάσος με πολύ ψηλά δέντρα..ήταν πολύ σκοτεινά και υγρά σαν να είχε βρέξει, και φως υπήρχε μόνο από το φεγγάρι..έτρεχα λαχανιασμένα και τρομοκρατημένη..έτρεμα, δεν είχα δύναμη να τρέξω αλλά ήξερα πως δεν πρέπει να σταματήσω..Κάτι με κυνήγαγε..Σε μια στιγμή γλίστρησα και έπεσα κάτω..Δεν μπορούσα να κουνηθώ..Και τότε νιώθω δυο χέρια να με αρπάζουν με δύναμη..και τότε ξυπνάω..το είδα δυο φορές ακριβώς το ίδιο τέλος, δεν έβλεπα ποτέ ποιος ήταν..μετά από καιρό γνώρισα ένα παιδί.. όλα καλά, σταμάτησα να το βλέπω το όνειρο.. αλλά μετά από κάτι μήνες είδα ακριβώς το ίδιο όνειρο αλλά ήταν σαν να βλέπω την συνέχεια..είδα το πρόσωπο αυτουνού που με κυνήγαγε, ήταν εκείνο το παιδί αλλά ήταν τόσο διαφορετικός, θυμωμένος, δεν μπορώ να εξηγήσω τον τρόπο που με κοίταζε..το έχω δει πολλές φορές..πάντα το ίδιο όνειρο..τι μπορεί να είναι??

   • Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις για να βοηθηθείς είναι να γράψεις όλους τους χαρακτήρες του ονείρου σου. Το περιβάλλον στο οποίο είσαι. Και τι έκανες μαζί τους. Όλα αυτά γράψτα κάπως πιο αφηρημένα για να πάρεις το μεταφορικό τους νόημα έτσι ώστε να τα συσχετίσεις με την ξύπνια ζωή σου. Επίσης αντιμετώπισε τους χαρακτήρες σαν πλευρές της προσωπικότητάς σου. Αυτό που θα κάνεις όμως με πολύ λεπτομέρεια είναι να περιγράφεις τα συναισθήματά σου σε κάθε στιγμή. Ακόμα κι όταν ξύπνησες.

 31. eirini said,

  εδω και αρκετο καιρο και σε τακτικα διαστηματα βλεπω τον πρωην μου μιλαω για 6 χρονια πριν.τον βλέπω να μου λεει οτι θελει να ειναι μαζι μου και οτι με αγαπαει και με σκεφτεται…το θεμα ειναι οτι εγω δεν αισθανομαι τιποτα πια και δεν χωρισαμε καποτε σε καταλληλες συνθηκες…ευχαριστω εκ των προτερων…

  • εσύ γιατί πιστεύεις ότι βλέπεις αυτό το όνειρο τον τελευταίο καιρό;

   • eirini said,

    μακαρι να ηξερα αλλα θελω να μαθω τι μπορει να ειναι αυτο???

   • Πρέπει να κάνεις όμως κάποιες ερωτήσεις και σε σένα. Και να αρχίσεις να αποκαλύπτεις κάποια συναισθήματά σου. Για αρχή μπορείς να το κάνεις στο όνειρό σου. Για παράδειγμα ποια συναισθήματα έχεις όταν βλέπεις τον πρώην σου, και ποια όταν σου λέει όλα αυτά; Τι σημαίνει για σένα αυτή η πράξη. Ποιο κομμάτι σου εκφράζει ο πρώην σου κτλ. κτλ.

 32. eirini said,

  καλησπερα σε ευχαριστω που απαντησες στο μηνυμα μου..λοιπον καθε φορα που τον βλεπω και μου τα λεει ολα αυτα εγω του απανταω οτι ειμαι σε αλλη σχεση και οτι δεν μπορω γιατι ειμαι δεσμευμενη ολα αυτα στο ονειρο μεσα μου στο συναισθημα του ονειρου σκεφτομαι και τοτε το ποσο ασχημα μου φερθηκε.μεσα μου δεν αισθανομαι τιποτα ισως να αισθανομαι αυτο το μισος και την απεχθεια αν τυχη να τον δω (εκτος ονειρου) εχω 4 χρονια, και οποτε τον βλεπω και στην πραγματικοτητα νιωθω το ιδιο το ποσο ασχημα μου φερθηκε και δεν του λεω ουτε <>.λες να το εχει μετανοιωσει..οπως λεει και μια φραση ολα γυριζουν….καποτε.και να το εχει μετανοιωσει που λεει ο λογος εγω εχω ωριμασει για να κανω ξανα τα ιδια λαθη….

  • jo said,

   Καλησπέρα Ειρήνη, απιστευτό ποσο μοιαζει η περιπτωση σου με τη δική μου. Πριν απο 6 χρόνια ήρθε η οριστική ρήξη στη σχέση μου με τον Α όταν έμαθα ότι στη πόλη που σπούδαζε είχε σχέση με άλλη (η οποια αποδειχθηκε και μακρινη μου ξαδέλφη!!! αν ειναι δυναντον…?!!!). Εγω το έμαθα τυχαία, απο μια ξαδέλφη μου που ήξερε την κοπέλα, για να το επιβεβαιώσω βγηκα για καφε με εναν άλλων γνωστό της ξαδελφης μου που σπουδαζε στην ίδια σχολή και τελικά μετα απο καιρό έκανα σχέση μαζι του ( ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΌΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ). Το προβλημα μου ειναι οτι εχς να δω τον πρων μου χρονια …τον βλεπω ομως πολυ συχνα στα ονειρα μου, αλλες φορες προσπαθει να μου πει κατι, αλλες περιμενω εγω να μου πει κατι..τον βλεπω υπερβολικα συχνα. Δεν μπορω να εξηγησω γιατι …διοτι ειμαι σιγουρη οτι δεν εχω πια αισθηματα για εκεινον…

 33. tweety21 said,

  γεια σας..
  βλεπω ολη την εβδομαδα σχεδον το ιδιο ονειρο.
  οπως καθομαστε και πινουμε καφε με τα ξαδερφια μου και την αδερφη μου, η αδερφη μου ενω δεν καπνιζει πλεον, πιανει φωτια ειτε στα μαλλια, ειτε στο κασκολ που φοραει , ειτε τα ρουχα. σε ολες τις φορες γινεται αμεσως και προλαβαινει και την σβηνει μονη της πριν καν αντιδρασουμε.
  δεν εξαπλωνεται δηλαδη. τι σημανει??? σπανια θυμαμαι ονειρα ,αλλα αυτο επειδη ειναι καθε μερα αυτην βδομαδα ειναι αρκετα εντονο..

  εχουμε καμια εξηγηση γι αυτο???
  ευχαριστω….

  • είναι ενδιαφέρον που αναφέρεις το γεγονός ότι έχει σταματήσει το κάπνισμα η αδερφή σου. Πώς θα ήταν για σένα αν ξεκινούσε ξανά το κάπνισμα; Προσπάθησε να δεις το όνειρο πιο μεταφορικά. Αυτή η φωτιά που εξαπλώνεται πάνω της τι μπορεί να σημαίνει; Έχε υπόψη σου τη θετική κατάληξη, ότι πρόλαβε να σταματήσει μόνη της τη «φωτιά».. Επίσης αν η αδερφή σου εκπροσωπούσε ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου, ποιο θα ήταν αυτό; άρα τί θα σήμαινε για σένα αν αυτό το κομμάτι σου έπαιρνε φωτιά; και να το βλέπεις να σε πηγαίνει παντού πάνω σου.. φοβάσαι κάτι τέτοιο;

 34. Lila said,

  Geia sas….eixa dei prin ligo kairo ena oneiro pou me anastatose polu….Loipon eixa dei oti itan h imera tou gamou mou ki oti to eixa metaniwsei telika omws h giagia mou me epise oti prepei na ginei autos o gamos kai 3afnika to skiniko allazei kai briskomai ntimeni nifi na perpataw mesa se laspes enw ebrexe kai to nifiko mou eixe koureliastei….kata ti gnwmi sas einai kako to oneiro?

  • Κατ’ εμέ δεν υπάρχει κακό όνειρο. Και μάλιστα όσο πιο κακό φαίνεται τόσο πιο πολύ καλό μπορεί να προκαλέσει γιατί θα επικεντρωθούμε περισσότερο στο τι προσπαθεί να μας πει. Άρα αυτό μόνο εσύ θα το καταλάβεις. Εσύ τί πιστεύεις; Θυμήσου τα συναισθήματα που είχες κατά το όνειρο και αφού ξύπνησες. Τί είναι αυτό που αντιπροσωπεύει για σένα η γιαγιά σου, και πώς θα ήθελες εσύ να έρθει η μέρα του γάμου σου; Ποια είναι η σύγκρουση μεταξύ των δυο; Τί συμβολίζει για σένα ο γάμος; κτλ. Αυτές τις ερωτήσεις δεν χρειάζεται να τις απαντήσεις εδώ, δέξου τις ως τροφή για σκέψη.

 35. Diana said,

  Eida ston upno m tn aderfo m(9 xronwn) na exei karkino.htan mallon se polu proxorimeno stadio.tn eixame se ena dwmatio me ena krevati k tou eixan valei pantou swlines..mia gynaika,mallon h mhtera prepei na itan,mesw twn swlhnwn evgaze olo to aima t k meta t evaze kainourio..omws o aderfos m htan eksantlimenos.apo thn talaipwria eixe maurisei k eixe mhnei kokkalo(adhnatise polu)..itan ekei k kapoies theies m..kapoia stigmi piga konta tou,me koitakse k evgale me megalh prospatheia enan swlhna apo thn muth t k m ekane ena nohma.pws k kala mhn to ksanavaleis se parakalw ftanei.. egw dn to evala!tote petaxtike mia apo tis theies m k fwnakse to paidi paizei dn katalvainei.apadisa pws dn paizei apla dn mporei allo.k auth to ksanaevale.alla meta apo ligo pethane..kapoios na m eksigisei oso mporei toulaxiston to oneiro eimai para polu sokarismenh!!!!!!!!!!!

  • Έχουν κι άλλοι αναφερθεί σε όνειρα με μεταγγίσεις αίματος. Αν έβλεπες τη μετάγγιση πιο μεταφορικά; Θα μπορούσες πρώτα να δεις τί είναι αυτό που σε τρομάζει περισσότερο για αυτήν την ασθένεια, μετά να συμβαίνει αυτό στον αδερφό σου. Γιατί να ήθελε κάτι τέτοιο; Αν ο αδερφός σου ήταν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου ποιο θα ήταν; Οι θείες σου; Προσπάθησε να κάνεις όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορείς στον εαυτό σου σύμφωνα με τα άρθρα που υπάρχουν εδώ.

 36. Diana said,

  k to gegonos oti kapoies fores oneireuesai asxeta teleiws proswpa pws eksigitai?m exei tuxei polles fores..as poume prosfata eida mia kopela p exw na thn dw peripu 3 xronia na malwnei me mia filh ths. pote dn ekatsa na thn skeftw,einai apla gnwsth tpt parapanw…poios o logos na thn vlepw?

  • Τί εντύπωση σου είχε αφήσει αυτή η κοπέλα τότε; Μπορεί να υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ αυτής και εσένα; Συμβαίνει κάτι τώρα στη ζωή σου που να θυμίζει αυτό που σου είχε κάνει εντύπωση τότε για αυτήν την κοπέλα;

 37. Diana said,

  oxi auto einai to thema..den me apasxolei ka8olou h sugekrimenh kopela dn thn exw skeftei k oute kan eixa mpei sthn diadikasia na skeftw gia entypwsh.m fenetai polu periergo to olo 8ema..pisteuw se pollous exei tuxei auto..to na oneireuontai asxeta proswpa p oute kan ta skeftontai..alla gt omws?:/

  • Μη βιάζεσαι να απαντήσεις, μερικές φορές δεν χρειάζεται να σκεφτείς για να σου κάνει κάποια εντύπωση κάποιος επειδή γίνεται ασυνείδητα η διεργασία. Το θέμα είναι ότι η εικόνα της σου είχε αποτυπωθεί στο μυαλό σου, αρά κάτι συνέβη!

 38. maria said,

  EIDA OTI PARAKOLOUTHOUSA KAPOIA SEMINARIA KAI EIMASTAN POLLOI XAFNIKA O PRWHN MOU PETAGETAI KAI LEEI H AYTH GIA MENA H EKEINOS DEN MPOROUME KAI OI DYO MAZI.. KAI PETAGOMAI KAI LEW META APO 5 XRONIA EXEIS AKOMA PROVLIMA TRELATHIKES ??? KAI MOU LEEI THA SOU EXIGISW… SHKWTHIKA KAI EFYGA …MAZI ME KATI FILES APOFASISA NA TON PARW THL NA MOU PEI GIATI KAI TON PHRA MOU EIPE NA TOY KANW 3 FORES ANAPANTHTH ME APOKRYPSH KAI 1 ME TO NOUMERO MOU GIA NA ME PAREI AYTOS …. KAI META XYPNISA……. TI HTAN AYTO??????????????

  • Δεν έχεις ήδη κάποια δική σου εξήγηση ή διαίσθηση σε τι πράγμα αναφέρεται αυτό το όνειρο;

   • maria said,

    mou ekane megalh entyposh den exw idea …….esy mhpws exeis kapoia exigish????

   • Θα’ θελα να διαβάσεις το άρθρο με τα κοντινά πρόσωπα που έχω πάνω δεξιά στις σελίδες και μετά να προσπαθήσεις όλα αυτά στο όνειρό σου να τα δεις μεταφορικά. Το κινητό για παράδειγμα είναι μια μορφή επικοινωνίας.. κτλ.. Νομίζω πως μόνη σου θα μπορέσεις να δώσεις τις απαντήσεις, εφόσον κάνεις όλες τις σωστές ερωτήσεις!

  • tsompanos said,

   Κάτι θα του έκανες και σε βασανίζουν ασυνείδητα οι τύψεις!!!!!!!!!!!!

 39. Alderona said,

  ΓEIA ΣAΣ..TΩPA ΤΕΛΕΥΤΑΙΤΑΙ BΛEΠΩ ΠOΛY ΠAPAΞENA ONEIPA..ΠPIN MEPEΣ EIΔA ΠΩΣ HMOYN Σ ENA MAΓAZI Κ OTI ΑΓΌΡΑΣΑ Κ ΦΌΡΕΣΑ ENA AΣΠPO ΦΌΡΕΜΑ,ΠPIN 2 MEPEΣ EIΔA OTI ΔΟΚΊΜΑΖΑ ENA AΣΠPO ΝΥΦΙΚΌ,Κ EXTEΣ EIΔA OTI HMOYN Σ MIA ΠOΛH ΠOY ΠPΩTH ΦOPA THN EBΛEΠA Κ EIΔA OTI HPΘE Ο ΠPΩHN Μ Κ ME KPATOYΣE AΠO TO XEPI,Κ ME ΦIΛOYΣΕ ΠΩΣ HMAΣTA ΠAΛI MAZI Κ KAΠOIA ΣTIΓMH BΛEΠEI Ο ΠPΩHN Μ TN MANA Μ Κ ΤΝ ΈΒΡΙΖΕ Κ TN ΚΥΝΗΓΟΎΣΕ ΓΤ Τ ΧΡΩΣΤΟΎΣΕ ΛEΦTA,Κ ΤΣ TA ΠHPE ΣTO TEΛOΣ..META ΒΡΈΘΗΚΑ ΞAΦNIKA Σ MIA ΕΚΚΛΗΣΊΑ NA ΧΟΡΕΎΩ Σ ΚΎΚΛΟ,Κ Ο ΠPΩHN Μ NA ΚΆΘΕΤΑΙ ME ΤΣ ΦIΛOYΣ Τ Κ NA ME BΛEΠEI..Μ MEΣ TN ΕΚΚΛΗΣΊΑ EIΔA Κ TN ΕΙΚΌΝΑ ΤΣ ΠΑΝΑΓΊΑΣ..EYXAPIΣTΩ ΠOΛY..

 40. Eri..... said,

  Γειά σας!
  Εδώ και κάμποσο καιρό, μπορεί να είναι και χρόνος, βλέπω σε τακτά χρονικά διαστήματα στον ύπνο μου τον πρώην μου. Δεν έχουμε καθόλου επαφές όμως, έχουμε χωρίσει εδώ και 15 χρόνια, παρ’όλα αυτά, όσο είμασταν μαζί, σήμαινε πάρα πολλά για μένα! Ήταν η πρώτη μου σχέση. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου και από την στιγμή που δεν έχουμε καθόλου επαφές, τί μπορεί να σημαίνει;;
  Ευχαριστώ!

  • Αν εκπροσωπούσε μια πλευρά σου αυτός ο άνθρωπος ποια θα ήταν; Τι σου λείπει περισσότερο από αυτήν τη σχέση που είχατε; Έχει σχέση με αυτό που σε αποσχολεί τον τελευταίο καιρό;

   • Eri... said,

    Δεν θα έλεγα ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει κάποια πλευρά μου. Το σίγουρο είναι, ότι θα ήθελα να μάθω τι κάνει. Δεν νομίζω αυτό να σημαίνει ότι μου έχει λείψει. Εσείς τι λέτε;
    Πέρα απ’αυτό, ήθελα την εμπειρία σας σε κάποιο άλλο όνειρο που είδα. Είδα, λοιπόν, ότι ο σύζυγός μου με απατούσε.. Δεν μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει, σωστά;;;
    Περιμένω απάντηση.
    Ευχαριστώ!

   • Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις πιο βαθιά τα όνειρά σου; Διαβασε τα άρθρα πάνω δεξιά στις σελίδες και δες πως θα μπορούσες να ρωτήσεις τον εαυτό σου για τα όνειρά σου.

 41. Ειρηνη said,

  Γεια σας!
  σημερα και χτες ειδα σχεδον το ιδιο ονειρο. Ειδα πως ημουν σε ενα νησι, ενα νησι το οποιο το λατρευω και καθε φορα που βρισκομαι εκει περναω απλα τελεια, καμια σχεση με τισ μερες της καθημερινοτητας.
  βλεπω επισης πως καθε φορα ανυπομωνω να βρεθω εκει. χτεσ ειδα πως ημουν εκει με την οικογενεια μου και σημερα πως ημουν με τους φιλους μου. στο σημερινο ονειρο ειχα παει εκει μονο για μια μερα δεν θυμαμαι γιατι αλλα θυμαμαι οτι ημουν παρα πολυ χαρουμενη που θα ξαναβρισκομουν σ’αυτο το μερος. ειναι κατοικισιμο νησακι και εμοιαζε λιγο με την περιοχη που παω καθε χρονο διακοπες το καλοκαιρι και ανυπομωνω καθε χρονο! οι μερες στο νησι του ονειρου μου ηταν ηλιολουστες και η θαλασσα ηταν τοσο ηρεμη. Θελω να σας ρωτησω το εξης τωρα.. στην πραγματικοτητα η καθημερινοτητα μου δεν ειναι καθολου καλη, οι σχεσεις με γονεις και φιλους και διαφορα τετοια.. το ονειρο που βλεπω με το νησι ειναι μια αποφυγη της καθημερινοτητας μου ‘η κατι αλλο; υπαρχουν ονειρα που βγαινουν αληθινα;

 42. DORA said,

  εδω και μια εβδομαδα βλεπω το ιδιο προσωπο στο ονειρο μου.προκειται για τον πρωην μου.δεν βλεπω κατι συγκεκριμενο αλλα παντα εχουν να κανουν με αυτον. δεν ερχεται μονο στα βραδυνα ονειρα αλλα και στα μεσημεριανα.

  • Εσύ γιατί πιστεύεις ότι βλέπεις τον πρώην σου συνέχεια στα όνειρά σου;

   • DORA said,

    ισως γιατι τον ειδα μετα απο πολυ καιρο.μονο αυτη την εξηγηση μπορω να δωσω.εσεισ τι πιστευεται;μπορει να σημαινει κατι το γεγονος οτι τον βλεπω συνεχεια;

   • Τι συνέβη εκείνη τι στιγμή που τον είδες; Τί δεν είπατε; Αν περιέγραφες με επίθετα την προσωπικότητα του, με ποια πλευρά σου θα έλεγες ότι μοιάζει; Αυτή η πλευρά σου τι κάνει λοιπόν στα όνειρά σου; και γιατί σου τραβάει την προσοχή; Νομίζω πώς ήδη έχεις όλες τις απαντήσεις μέσα σου, γιατί δεν ρωτάς τον εαυτό σου;

 43. Desperate teenager said,

  Βλέπω το θείο μου που από το καλοκαίρι ζει μόνιμα στην αμερική

  • Δυστυχώς αυτά τα στοιχεία δεν είναι αρκετά. Μπορείς να περιγράψεις το όνειρό σου όπως γράφουμε στα άρθρα και να μπορέσεις να το αναλύσεις σύμφωνα με αυτά;

 44. katrina said,

  βλέπω συνέχεια ενα παιδι με για το οποιο ενδιαφέρομαι εδω και ένα χρόνο περίπου! αυτος απ οτι ξερω δεν ενδιαφερεται για εμένα! τα όνειρα που βλέπω με ειδοποιουν ακόμα και για το πότε θα τον δω! Δεν τον σκέφτομαι πριν κοιμηθω αλλά και πάλι τον βλεπω στο ονειρό μου! μπορει την επόμενη μέρα να μην θυμάμαι καλά το όνειρο αλλά σίγουρα θα θυμαμαι ότι είδα εκείνον! γιατί γίνεται αυτο; γιατι τον βλέπω τόσο συχνά σε όνειρα;

  • perastikos said,

   se katalavenw giati to idio symvenei kai se emena…..molis ekana dimosieysh kai egw to diko mou oneiro kai einai peripou san tin dikia sou periptosh…an ksereis kati pou mporei na me voitheisei kai emena pes mou na me voithiseis…eyxaristw..

 45. perastikos said,

  Gia sas tha hthela an mporei kapoios na mou lish to provlima mou h kapoia lish pou tha me voithisei…3 xronia eixa apothimeno mia kopela eimastan k eimaste kaloi filoi to gnorizei oti tin hthela ollo ayto ton kairo afou prospathisa na tin milisw kai na tis pw pws niothw gia aythn para tis prospathies mou den mporesa na kataferw tpt.ollo ayton ton kairo tin evlepa ston ypno mou sta oneira mou oxi me sexoualiko tropo apla oti eimastan mazi k eimastan eytixismenoi edw kai ena xrono afou to pira apofash oti den ginete tpt kai pws den proxoraei h katastash mas tin evgala apo to myalo mou kai katafera na min tin vlepw sta oneira mou tora teleytaia epestrepse sta oneira mou kai pws mou eipe kai ayth me eide.eimastan egw ayth kai o aderfos tis kai leei eimastan se ena spiti kai hrthe ena tsounami kai tromakse meta k ksipnise.den tis exw pei oti tin vlepw sta oneira mou.apla egrapsa edw to ti mou sinvenei mipws kai kapoios mporei na mou eksigisei ti simenoun ayta ta oneira….

 46. marianna said,

  thelw kai egw na mathw kati…prin apo kati meres pou eimoun stin leukada eida sto oneiro mou to proswpo enos agoriou pou den exw ksanadei pote stin zwi mou pragmatika…kai to vradu pou vgika volta ton eida se ena guradiko…exw katatromaksei mporei kapoios na me eksigisei to oneiro?tha to ektimousa pragmatika…

  • τι είναι αυτό που σε ανησυχεί;

  • xris said,

   μου εχει κι εμενα να δω στον υπνο μου αγνωστο ατομο που γνωρισα την ιδια η και την επομενη μερα…μονο που στο δικο μου ονειρο επαιζε ρολο δαιμονισμενου οποτε μπορεις να καταλαβεις οτι ηταν ακομα χειροτερο.Το θεμα ειναι οτι μια απο τις κατηγοριες ονειρων ειναι και τα προφητικα ονειρα που στην ουσια «σου δειχνουν» κατα καποιο τροπο το αμεσο-κοντινο μελλον…δεν χρειαζεται να ανησυχεις ομως θα προτιμουσα αν μπορεις να μου περιγραψεις το ονειρο σου για να μπορεσω να σε βοηθησω περισσοτερο

 47. nikos said,

  basika exo mia fili mou pou tis teleutaies duo ebdomades me blepei sta oneira tis……Mia mera mou eipe oti pigainame taksidi,tin alli oti eimastan se ena xoro me polla atoma kai den borouse na me brei kai rotoyse toys upoloipous kai tin elegan na ekei einai ala auth den borouse na me dei…Mipos boreite na mou eksigisete??

 48. evi said,

  geia sas
  egw loipon agapaw kapoion alla den milame ka8olou aplos koitiomaste…egw telika mia mera bgika ton eida alla den mou milise…piga spiti kai eida ena oneiro pos telika mou milise tin xtesini imera alla den mou eixe milisei…xtes eida kai allo oneiro pou eimouna stin paralia perpataga kai 3afnika erxete kai me pianei apo to xeri aganaxtismenos kai mou milise…alla egw ekeinh tin stigmh 3upnisa…ti simenei auto..??????

 49. Stelios said,

  Eida oneiro oti me keratone me kapoion pou «zhleuw» kai to ematha apo mia fili ths kai otan tin epiasa mou to elege sta moutra kai gelouse.. san na min simvenei tupota… kamia apantisi??

 50. Marina said,

  Geia sas

 51. Marina said,

  Exw mia sxesi p tn telefteo kero dn ta pigenoume poli kala logo apostasis. Pola vradia twra tn vlepw stn ipno m alles fores oti me keratoni alles oti xorizoume arxizo na anisixo mipos einai iposinidita?? Me proidopioun g kati ta oneira m? i mipos einai oi fovoi m??

 52. Δαρεία said,

  Γειά σας. βλέπω συνέχεια το ίδιο άτομο στα όνειρα μου. Ειδικά αυτόν τον ένα χρόνο τον βλέπω σχεδόν επί εβδομαδιαία βάση. Η αλήθεια είναι πως ήταν και -ήμουν απότι ξέρω ο έρωτας του στη παιδική μας ηλικία:)Αλλά ακόμα κι έτσι, πως εξηγείτε αυτό?τον βλέπω συνεχώς όμως.Τα όνειρα πάντως αυτά είναι πάντα ευχάριστα.αν και κάπως παράξενα.δλδ δεν έχουν καμία απολύτως εξήγηση..

 53. Ornela said,

  Καλημερα σας,

  Βλεπω τον τελευταιο μηνα στο ονειρο μου οτι με απαταει ο αντρας μου.
  Οτι με αφηνει για καποια αλλη. Διχνει οτι δε με θελει καθουλου και πρωτιμαει την αλλη. Δεν ξερω τι γινετε αλλο νιωθω πολυ ασχημα στο ονειρο και οταν ξυπναω μου φαινετε οτι εχω ζησει μια πραγματικοτητα.
  Πως το εξηγειτε εσεις?
  Χρειαζομε την βοηθεια σας.

  • Δέσποινα said,

   Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και ανησυχείς μήπως ο άντρας σου προτιμήσει κάποια άλλη από εσένα. Μην αφήνεις αυτό το όνειρο να σε επηρεάσει και στην προσωπική σου ζωή. Απλώς φρόντισε να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου 🙂

 54. Anna said,

  καλησπερα σας ,
  τους τελευταιους 3 μηνες καθε φορα που βλεπω ονειρο βλεπω οτι ειμαι ή σε σχεση ή οτι φλερταρω με ενα παλιο συμμαθητη μου… με τον οποιο ημουν ερωτευμενη στο γυμνασιο αλλα ειχα να τον σκεφτω ερωτικα απο τοτε με τον οποιο μετα απο το λυκειο δεν ξαναμιλησαμε ουτε τον ειχα σκεφτει ποτε ξανα απο τοτε… και το περιεργο ηταν οτι το πρωτο ονειρο με αυτον το ειδα την ημερα των γεννεθλιων φυσικα και δεν ηξερα ποτε ειχε γεννεθλια απλα οταν ξυπνησα μπηκα στο προιλ του στο fb και ειδα οτι εχει γεννεθλια απο τοτε ειναι συνεχεια στα ονειρα μ …. τι μπορει να σημαινει ;;

 55. aspioti spyridoyla said,

  γεια σας
  εδω και ενα χρονο περιπου βλεπω στον υπνο μου σε τακτα διαστηματα οτι ο ανδρας μου με απαταει με μια φιλη μου.αυτο που με φοβιζει ειναι οτι με επηρεαζει και στην πραγματικοτητα

 56. Chris said,

  Arxhge eide oti Pethana Kai Pethana me argo thanato apo Mia plhgh Pou evgaze poli aima kkokkino anoixto. Eida tous goneis mu Kai tous anthrwpous gurw mu n klene Kai egw mazi tous. St idio oneiro kathe perimena na pethanw eida brosta mu Mia ekrixh opou dielise to kabanario Mia megalis ekklisias. Na arxisw na fovame aderfe?

 57. Demy said,

  βλεπω συχνα ενα γνωστο μου ατομο που εχουμε πανω απο ενα χρνο να βρεθουμε,
  βλεπω οτι συναντιομαστε τυχαια,κοιταζομαστε, αλλα δεν πλησιαζουμε και δεν μιλαμε καθολου ο ενας στον αλλο…σαν να ειμαστε αγνωστοι.

  • xris said,

   το πιο πιθανο ειναι να ειναι ενα μυνημα απο το υποσυνηδητο σου οποτε την επομενη φορα που θα δεις τετοιο ονειρο προσπαθησε να συνηδητποιησεις οτι κοιμασαι ωστε να καταφερεις να αλλαξεις το ονειρο και να πας να του μιλησεις.Στο μεταξυ προσπαθησε να τον πλησιασεις και στην πραγματικοτιτα

 58. xris said,

  ειδα στον υπνο μου οτι η πρωην κολλητη μου με την οποια πλεον ειμαστε απλα φιλες ειχε πεθανει και ειχαμε μαζευτει καποια ατομα στο δωματιο της και κλαιγαμε.Εγω εκλαιγα με λυγμους και ενιωθα την ανασα μου να κοβεται…δεν μπορουσα να αναπνευσω και εβλεπα την κολλητη μου να καθεται στην διπλανη καρεκλα και παρολο που την εβλεπα συνεχιζα να κλαιω.Οταν ξυπνησα ημουν λαχανιασμενη, δεν μπορουσα να αναπευσω και ειχα δακρυσει…να ανησυχω???

 59. Δέσποινα said,

  Γεια σας! Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου. Όταν πήγαινα δευτέρα γυμνασίου άρχισα να βλέπω ένα αγόρι στα όνειρά μου. Τον έβλεπα κάθε μέρα όχι στο ίδιο μοτίβο, αλλά σε διαφορετικό. Κάποια στιγμή τον είδα να με χαιρετάει και να φεύγει και από τότε δεν τον ξαναείδα. Όμως τώρα πρόσφατα τον είδα ξανά, μετά από τέσσερα χρόνια. :/ Και ενώ τον έβλεπα καθημερινά (είδα και ότι θα παντρευόμουν μαζί του), σε κάποιο όνειρο έφυγε πάλι και εγώ του φώναζα να μη φύγει αλλά εξαφανίστηκε. Και τώρα δεν τον βλέπω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Είμαι πολύ μπερδεμένη….

 60. ELLIE said,

  EΔΩ Κ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Ο ΑΝΑΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΥΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Κ ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕ ΑΛΛΗ. ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

 61. dafne said,

  Γεια σας!!Εδω και πολλα χρονια εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν σε μια παραλια με τους γονεις μου και βλεπαμε το ηλιοβασιλεμα.Ωσπου καποια στιγμη εγινε ο,τι ακριβως εβλεπα…Τι σημαινει αυτο;

 62. Sandria said,

  Γεια σας, τρεις νύχτες στη σειρά ονειρεύομαι ένα άτομο από το επαγγελματικό μου περιβάλλον (το οποίο δεν έχω ονειρευτεί ξανά) για το οποίο τρέφω πλατωνικά ερωτικά αισθήματα, χωρίς καμία διάθεση για κάτι περισσότερο ωστόσο. Σε λίγες μέρες φεύγω από τη δουλειά και δεν ξασναειδωθούμε ποτέ. Υπάρχει εξήγηση για την επενάληψη στο όνειρο? Ευχαριστώ.

 63. thanos said,

  Γεια σας! Εδώ και 2 μήνες βλέπω συχνά πυκνά μια κοπέλα γνωστή μου και καθόμαστε σπίτι της και αυτή βγαίνει για βράδυ και γυρνάει με παρέα και ερωτοτροπεί και εγώ απλώς παρακολουθώ! μπορείτε να μου το εξηγήσετε;

  • thanasis said,

   Διαγραφή μηνύματος. Προτιμήστε επιχειρήματα από χαρακτηρισμούς.

 64. Goblin said,

  γεια σας! τις τελευταιες δυο εβδομαδες βλέπω σχεδόν καθημερινά εναν συνάδελφο στον ύπνο μου.Δεν έχω καθόλου ερωτικά συναισθήματα και οι επαγγελματικές μας σχέσεις ειναι πολύ καλές.Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατι μπορεί να τον βλέπω συνεχώς στον υπνο μου…

 65. Dimitra Sar said,

  Τον τελευταίο καιρό, περίπου 1.5 μήνα βλέπω κάθε βράδυ όνειρα και συγκεκριμένα βλέπω τον πρώην μου. Δεν είναι ακριβώς μόνο πρώην, αλλά και πρώην συμμαθητης στα τελευταία 3 χρόνια του Λυκείου. Βλέπω πολλά διαφορετικά όνειρα, όχι κάτι συγκεκριμένο. Σίγουρα θα εννοεί το όνειρο πως έχουμε ακόμα σχέση. Αυτό μου ξανα συνέβη πριν 2.5 χρόνια που χωρισαμε. Τα όνειρα τότε κράτησαν περίπου 3 με 4 μήνες. Η τότε σχέση μας κράτησε 1μηνα. Δλδ δεν προλάβαμε να ζήσουμε πολλά. Τώρα αυτό ξανά συμβαίνει, που τον βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου, λόγω κάποιων εξομολογησεων που προυπηρξαν των αμοιβαιων συναισθηματων αγάπης. Δεν ξέρω τι να κάνωγιανα μην τα ξαξανά δω αυτά τα όνειρα.

 66. Κορινα said,

  Καλησπερα σας!θα ηθελα να μου εξηγησετε σας παρακαλω το ονειρονπου ειδα!ημουν σε ενα καταστημα και κοιταγα ρουχα ολα ειχαν δερμα πανω και υφασμα κανονικο και απλα τα κοιταγα και ελεγα οτι ηταν πολυ ακριβα και τα παντα ηταν λευκα

 67. berta said,

  kalispera sas tha ithela na mou eksigisetete ena oneiro pou eida xthes to vradu
  loipon: eimoun se mia skenh xwra pou ginotan polemos me polous alous anthrwpous kai thelame na figoume kai pame sthn patrida mas wmos oi astinomikoi pou htan ekei den mas afinan na perasoume
  Kapoia stigmh arxise mia aplh vroxh kai oloi oi astinomikoi arxisan na trexoun kai na fevgoun apo ekei
  arxise naakougetai mia apalh mousikh apo ton orouno les kai epezai kapios piano se ekeino to meros upirxe thalassa htan toso hremh mexri pou eidame apo makria na erxetai ena megalo kuma san tsounami kai mou fanike oti mono emena me pire to kuma mazi tou kai ksipnisa polu tromagmenh sas parakalw phte mou ti simenh

 68. Boubou said,

  Καλημέρα σας!! Όταν καποιος χτυπάει το κεφάλι του απο ένα βαρυ και αιχμηρό αντικείμενο και τρέχει αίμα τι σημαίνει?

 69. katerina said,

  πριν λίγο καιρό είδα ένα αρκετά περίεργο όνειρο. Ήμουν πάνω σε μια μηχανή, την οποία δεν οδηγούσα εγώ αλλά κάποιος άλλος. Πεσμένη λοιπόν και έχοντας τα κάπως χαμένα είδα ξαφνικά να με πλησιάζει ένας μονόκερος… η λευκή φιγούρα του πετούσε και ερχόταν προς το μέρος μου. Μου προκάλεσε δέος και δεν ήξερα τι γινόταν αλλά ο μονόκερος φαινόταν σαν να ήξερε πολύ καλά πού πάει και τι θέλει να κάνει και σαν να μου το μετέδιδε αφέθηκα. Βρέθηκα πάνω του και πετάγαμε προς κάπου…Σε αυτό το σημείο άρχιζα να χάνω σήμα.. τι θέλω να πω.. πώς είναι όταν βλέπεις τηλεόραση και χάνει σήμα;; και μια έρχεται η εικόνα και μία πάλι διακόπτεται;; ε κάτι τέτοιο γινόταν…μάλιστα γινόταν και το εξής σε αυτές τις διακοπές μια με έβλαπα πάνω στον μονοκ. μια πάλι πεσμένη όπως στην αρχή του ονείρου. Εδώ τελειώνει το όνειρο..Βλέπω συχνά όνειρα αλλά πρώτη φορά κατι τέτοιο…μακάρι να ξαναδώ τον μονόκερο. Τι μπορεί να είναι ο μονόκερος;δεδομένου ότι δεν είδα ένα υπαρκτό ζώο αλλά ένα σύμβολο και πλάσμα ονειρικό και μυθικό;; Ευχαριστώ

 70. Νικη said,

  Βλέπω σχεδόν συνέχεια το ίδιο άτομο στα όνειρα μου, σε διάφορες φάσεις, να βρίσκεται μαζί μου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο?

 71. jjx3 said,

  Γειά σας, σας έχει τύχει ποτε καμιά φορά πριν κοιμήθητε απλά να χετε κλειστά μάτια κ ενω ειστε ξυπνιοι ξαφνικά να αρχίζετε να θυμάστε όνειρα μερων ,μηνών , χρονών κ ταυτόχρονα να τα ενώνετε μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει όμως αρμονία ..μου συμβαίνει συχνά ..πως γίνεται αυτό κ τι μπορεί ν σημαίνει ; πιστεύω τα όνειρα είναι μετάφορικα μια δεύτερη εναλλακτική » ζωή» του ανθρώπου έχοντας τη δυνατότητα να ζεις έξω πραγματικές καταστάσεις. .

 72. Ευα said,

  Ωραιες ερμηνιες!

 73. Ευα said,

  Μπορειτε να μουν εξηγησετε γιατι βλεπω τακτιλα στον υπνο το ιδιο ατομο?

 74. Αγγελικη said,

  Γειά σας! Ονειρεύτηκα ότι παντρευομουν τον πατέρα μου, δεν θυμάμαι αν μου έδωσε να φάω γλυκό την ώρα της τελετής, αλλά κάτι μου έδωσε, μπορεί να μην ήταν και φαγωσιμο όμως, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το μυστήριο γιατί ξύπνησα!!! Αυτή τη περίοδο έχω θέμα τι θα γίνει με εμένα και τον αρραβωνιαστικο μου, υπάρχει οικονομικό θέμα.

 75. Κατερίνα said,

  Γειά σας!!!!έχει περίπου ένα χρόνο που βλέπω στα ονειρα μου ενα συγκεκριμένο άτομο(αντρα)με τον οποιο πριν 10 χρόνια ειχαμε μια» σχέση»…τον βλεπω πολυ συχνα!!!!στα ονειρα μου απλα μιλαμε με λογια πολυ θερμα αλλα ολο αυτο το συναισθημα ειναι τοσο εντονο που με επηρεαζει για αρκετες μερες μετα…μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση;γιατι μετα απο τοσα χρονια τον βλεπω τοσο συχνα;μηπως ειναι απωθημενο;

 76. ani said,

  ida oti prospathusa na miliso se mia palia mou fili alla ekini then ithele kai egw prospathousa na tis miliso alla dhen ithele

 77. Eleni said,

  Gia sas ego epses San evlepa oniro ourisa pano mou itan sinxismeno to oniro kai to thimame otan xipnisa dioti etrexa amesos toualeta kai otan epestrepsa to sentoni itan vregmeno.

  An mporeite exigiste mou to oniro dioti exo ena proesthima oti den einai kalo touto.

  Efxaristo

 78. Αθηνά said,

  Πριν 2 μηνες συναντισα τον ξαδερφο μου και τον κολλητο του τυχαια.Απο τοτε βλεπω συνεχεια ενα ονειρο με εναν αντρα.Μολις σημερα καταλαβα οτι αυτος ο αντρας ειναι ο φιλος του ξαδερφου μου. Με το παιδι αυτο ποτε δεν ειχα καποια στενη επαφη. Ουτε τον ειχα δει ποτε ερωτικα και τωρα τον βλεπω καθε βραδυ στο ονειρο μου.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: