Απρίλιος 8, 2006

Καιρικά Υδροπλάνα

Posted in Οικολογικά, Περιπέτειες στις 11:20 πμ από Διγέλαδος

Όλο το όνειρο εξελισσόταν σε έναν κόσμο, πιθανότατα τη Γη, βυθισμένο στο νερό. Όπου οι θάλασσες έχουν γίνει ένας ενιαίος ωκεανός. Κάπου ήταν βυθισμένο και το κατάστρωμα ενός πλοίου. Έπρεπε να το φτάσω για να εκδικηθώ το θάνατο του σκύλου μου. Μαζί μου ήταν και ο αντικαταστάτης του, ένας μεγάλος με πλούσιο ίσιο τρίχωμα σκύλος. Κολυμπώντας είχαμε πλησιάσει το στόχο μας. Όμως από πάνω μας είχαν ήδη έρθει οι πρώτοι εχθροί με το καραβάκι τους. Πήγα και στάθηκα από κάτω τους και είδα ότι κάτι σπάγκοι τους ενώνανε από κάτω. Πήγαινε από τη μια μεριά του καραβιού στην άλλη σαν ένα κορδόνι. Εγώ άρχισα να κόβω ένα-ένα όπως κολυμπούσα από κάτω.

 

Μετά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε. Αλλά υπήρξε αλλαγή της σκηνής αν και συνέχισα να βρίσκομαι στον ίδιο κόσμο, αυτή τη φορά όμως στον αέρα. Απ’ ότι φαινόταν σε κάποια σημεία πάνω από το νερό πετούσαν ειδικά αεροπλάνα. Τα οποία αναγνωρίζανε τις άστατες καιρικές συνθήκες και μπορούσαν να δουν προς τα πού κατευθυνόντουσαν για να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους που μπορεί να βρισκόντουσαν εκεί ή να πήγαιναν προς τα εκεί. Τους ακολουθούσα κι εγώ από πίσω όπως κι αυτοί κυνηγούσαν τις καταιγίδες από πίσω για να επιβεβαιώσουν της κατεύθυνσή τους. Στο μεταξύ για κάποιο λόγο φοβόμουν ότι είχαν κάποια σχέση με τους εχθρούς που είχα πλησιάσει στην προηγούμενη σκηνή.

Την επόμενη φορά θα θυμάμαι το όνειρό μου με περισσότερες λεπτομέρειες.
Επαναλαμβανόμενα στοιχεία:

Μεγάλος τριχωτός σκύλος, θάλασσα, άστατες καιρικές συνθήκες (έστω από μακρυά), ιπτάμενες μηχανές

2 Σχόλια »

  1. Lexx said,

    Μου αρέσει πολύ που γράφεις κάτω και τα επαναλαμβανόμενα στοιχεία! Το ονειρολόγιο σου είναι υπόδειγμα Lucid Dreamer!

  2. 😉 θανξ Βασικά μολίς τα μαζέψω όλα τα προσωπικά μου επαναλαμβανόμενα στοιχεία σκέφτομαι να φτιάξω ένα ξεχωρίστο tag για το καθένα και να κατηγοριοποιώ τα όνειρα με αυτά σαν λέξεις κλειδιά. Θα δείξει..


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: