Αύγουστος 28, 2006

Μάγισσες και 2 Αδέρφια σώζουν έναν άλλο κόσμο

Posted in Περιπέτειες, Φανταζύ στις 5:37 μμ από Διγέλαδος

Δυο αδέρφια, ταξιδιώτες δυο διαστάσεων προσπαθούν να σώσουν τα τελευταία πανέμορφα και ευφυέστατα χνουδωτά αλλά και μικρόσωμα πλάσματα της μιας διάστασης από τον επικείμενο πόλεμο με τους θαλάσσιους εχθρούς τους. Ξέρουν ότι δεν έχουν καμιά πιθανότητα απέναντι τους, αλλά δεν τους είχαν αφήσει καμιά πιθανότητα. Οι ταξιδιώτες ξέρουν ότι ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να μεταφερθούν στην άλλη διάσταση τους, τη Γη. Αυτό όμως μπορεί μόνο να γίνει με τη βοήθεια των γήινων αιώνιων μαγισσών. Ήδη ήταν γνωστές σε αυτούς. Μάλιστα η μεσαία ήδη έχει φτιάξει έναν δεσμό παραπάνω από φιλικό με το ένα αδέρφι, τον πιο πρακτικό. Ενώ οι άλλες δυο είναι ερωτευμένες με τον δεύτερο και συνέχεια μαλώνουν για αυτόν. Φυσικά οι μάγισσες δεν μπορούσαν να αρνηθούν στους αγαπητικούς τους. Άλλά λόγω της δυσκολίας αυτής της πράξης έπρεπε να καλέσουν κι άλλους. Πλάσματα που το καθένα μέσα του ήταν ένα συνάθροισμα από δαιμονικά στοιχειά, ανθρώπινες ιδιότητες και μαγικά. Καθώς είχαν συγκεντρωθεί με τη μια μάγισσα για να τους πει το σχέδιο μπήκε μέσα ο ένας αδερφός για να ενημερωθεί για την εξέλιξή. Ο ταξιδιώτης για να τους ευαισθητοποιήσει περισσότερο στο θέμα της άνισης μάχης στην άλλη διάσταση, σύγκρινε τα πορτοκαλί πλάσματα που χρειαζόντουσαν την βοήθεια τους με τους ιθαγενείς της Αμερικής Απάτσι που αμυνόντουσαν έναντί των νέο-αφιχθέντων αμερικάνων. Όμως αυτή η αναφορά φαίνεται να άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή ενός από τους δαίμονες – τέρατα. Αυτός καθόταν πίσω, αλλά δεν άργησαν όλοι να αντιληφθούν τι γίνεται και να γυρίσουν πίσω. Άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα γίγαντα που για πόδια είχε το πρόσωπα του Λίνκολν. Ενώ σύντομα οι γροθιές έπαιρναν κι αυτές το σχήμα του ίδιου προσώπου που ήθελαν σύντομα να εκφράσουν έμπρακτα την οργή του τέρατος. Γρήγορα η μάγισσα έδιωξε τον ταξιδιώτη από το δωμάτιο και μαζί με τους άλλους προσπάθησε να ηρεμήσει το τέρας. Μετά από μερικά λεπτά η μάγισσα βγήκε έξω να μιλήσει μαζί τον αγαπημένο της και του εξήγησε ότι μάλλον η λέξη Απάτσι πρέπει να είναι μια λέξη κλειδί που ενεργοποιεί κάποια είδους μεταμόρφωση στο δαίμονα αυτό, του οποίου η ηλικία του πρέπει να ξεκινάει από εκείνη την εποχή.

 

Το πρόβλημα με την όλη υπόθεση ήταν ότι αν ήθελαν να μεταφέρουν τα αμυνόμενα πλάσματα από την άλλη διάσταση θα έπρεπε να τους βρουν καινούρια σώματα επειδή δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους, μιας και αυτή η μεταφορά είναι μόνο ψυχική. Αφού φύγανε όλα οι δαίμονες και τα τέρατα για να κάνουν αυτό που έπρεπε. Μείνανε οι δυο αδερφοί και οι τρεις μάγισσες. Η μεσαία μάγισσα κι ο αδερφός με τον οποίο είχε δεσμό κάτσανε για να προετοιμάσουνε τα υλικά και να κάνουν τις σχετικές τελετουργίες.

Επίσης η ίδια μάγισσα έδωσε ένα μεγάλο ψαλίδι στον αδερφό του αγαπητικού της και του είπε να κόψει τα νήματα των ψυχών που είναι δέσμια των σωμάτων που βρήκαν ώστε να είναι σκέτα κουφάρια. Πάνω σε ένα μικρό τραπέζι έπρεπε να φτιάξουν ένα κάδρο το οποίο θα λειτουργήσει ως πύλη. Αυτό το κάδρο αφού σχηματίστηκε με αιωρούμενα λεπτά μακριά ξύλα τοποθετήθηκε έτσι ώστε να κρέμεται με έναν μαγικό τρόπο πάνω από το τραπέζι κάθετα σαν ένας καθρέφτης. Από πίσω είχε κάτσει η μάγισσα για να συνεχίσει να κάνει τα διάφορα μαγικά της αλλά και να υποδεικνύει στον ταξιδιώτη τι έπρεπε να κάνει. Υπήρχε ένα άλλο μεγαλύτερο τραπέζι και πάνω σε αυτό άλλα μικρότερα κάδρα έτοιμα με φωτογραφίες. Ο ταξιδιώτης θα έπρεπε να αρχίζει να παίρνει με συγκεκριμένο τρόπο τα κάδρα και να τα πετάει μέσα στο μεγαλύτερο κάδρο που αιωρούταν μπροστά από την μάγισσα. Αναρωτήθηκε γιατί δεν ήταν μεγαλύτερος γιατί έτσι έκανε κάπως πιο δύσκολο το έργο του, δηλαδή να καταφέρνει να στοχεύει σωστά με το κάθε κάδρο. Σιγά η πύλη ενεργοποιούταν, βλέποντας πράσινη λαμπυρίζουσα σκόνη να κάνει κύκλους μέσα της. Όμως με αυτόν τον τρόπο αλλοιώθηκε και το πρόσωπο της μάγισσας που φαινόταν από πίσω ή μάλλον τα ίδια τα μαγικά φανέρωσαν το αληθινό πρόσωπό της. Ένα γερασμένο πρόσωπο και πολύ άσχημο. Κάτι που τάραξε τον ταξιδιώτη, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είπε τίποτα και προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανε.

 

Ο άλλος αδερφός και ταξιδιώτης μεταφέρθηκε στον άλλον πλανήτη για να οδηγήσει τους φίλους του. Μοιάζανε σε μικρές πορτοκαλί αλεπούδες, αλλά με κοντά άκρα και μπορούσαν να περπατάνε όρθια στα πίσω πόδια τους. Φορούσαν ζώνες από τις οποίες κρεμόντουσαν τα όπλα τους. Αυτός είχε πάει από μπροστά τους, και όλοι μαζί τρέχανε προς τη θάλασσα. Από εκεί βρισκόταν η έξοδος τους και τους φώναξε με δύναμη να μη φοβούνται τίποτα και να τον ακολουθήσουν. Έτσι άρχισαν να τρέχουν από πίσω τους βγάζοντας θριαμβευτικές ιαχές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: