Ιουλίου 27, 2007

Μπόρα-Μπόρα

Posted in Φανταζύ στις 3:08 μμ από Διγέλαδος

Πηγαίνω πάλι σε ένα χώρο με πολλά καθίσματα. Αναμονής ήταν; δεν ξέρω (κι άλλη φορά που βλέπω χώρους αναμονής. Τι περιμένω άραγε; Ή είμαι στάσιμος;) Θέλω να πάω σε μια άλλη διάσταση, και σκέφτομαι, ευκαιρία είναι τώρα που κάθονται όλοι εκεί να τους κάνω εντύπωση. Στο μεταξύ ήδη κι άλλοι φίλοι μου έχουν περάσει στην άλλη διάσταση λέγοντας κάποιες μαγικές λέξεις. Χώνομαι ανάμεσα στα καθίσματα. Σηκώνομαι για να με δουν και φωνάζω «Άμπρα-Κατάμπρα» Χμμμ.. τίποτα δεν γίνεται. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν έτσι.. Έρχεται και μια φίλη μου και λέμε μαζί: «Κατάμπρα!» Όλα άρχισαν γύρω μας να παραμορφώνονται και βρεθήκαμε μόνοι μας σε ένα ερειπωμένο, τσιμεντένιο δωμάτιο, με ένα τηλέφωνο μόνο κρεμασμένο και ένα-δυο καθίσματα εδώ κι εκεί. Όχι δεν ήταν ο σωστό χώρος. Μάλλον πάλι είπα τη λάθος λέξη. Πρέπει να ξαναδοκιμάσουμε. Και φωνάζουμε «Μπόρα-Μπόρα!» Πάλι όλα μεταμορφωθήκανε κι αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε στο σωστό χώρο. Παντού πρασινάδα, και κάτι παράξενα φυτά. Πρέπει να ήταν άνοιξη γιατί μόλις λιώνανε τα χιόνια.
«Να πάρει» λέω στη φίλη μου, «Πρέπει σε αυτή τη διάσταση να περάσανε αρκετοί μήνες μέχρι να καταφέρουμε να μεταφερθούμε κι εμείς. Ελπίζω να προλάβαμε.»
Βλέπουμε μπροστά μας στον ορίζοντα μια γέφυρα να κατεβαίνει. Εμείς δεν μπορούμε να την ανεβούμε για να μπούμε, και στο μεταξύ έρχονται οι κακοί ιππότες από την άλλη μεριά πηδώντας τη γέφυρα. Επειδή είναι πολύ υπερυψωμένη στην αρχή οι ιππότες τρώνε τα μούτρα τους όταν πηδάνε από αυτήν, αλλά σιγά-σιγά καθώς κατεβαίνει αρχίζουν να πηδάνε με ασφάλεια και να τρέχουν προς το μέρος μας. Κρυβόμαστε εμείς πίσω από ψηλούς πράσινους θάμνους. Προσπαθώ να βρω όπλα, αλλά δεν βρίσκω και στο μεταξύ λέω στη φίλη μου:
«Προετοιμάσου, έρχονται!»

Powered by ScribeFire.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: